Αρχική

Alasia travel Σπέτσες

Σάββατο, 21 Φεβρουάριος 2015 10:27

Σε απόσταση 64 ναυτ. μιλίων από την Αθήνα είναι το πιο γοητευτικό νησί του Σαρωνικού κόλπου, με μόλις 3 χλμ. πλάτος και 5 μήκος. 
Σε αντίθεση με τα περισσότερα Ελληνικά νησιά, οι Σπέτσες είναι καταπράσινες, γεμάτες θαλερά πεύκα (από όπου κατά την αρχαιότητα πήρε και το όνομα της «Πιτυούσα», δηλαδή πευκόφυτη. 
Που θα μας βρείτε...

View the embedded image gallery online at:
http://www.alasiatravel.gr/el/#sigFreeIdc944df9bd9
 Βρισκόμαστε λίγα μόλις μέτρα από το λιμάνι της «Ντάπιας», δίπλα από το σημείο άφιξης των δελφινιών, του πλοίου, του φέρρυ και την πιάτσα των θαλάσσιων ταξί.

Οι Υπηρεσίες που σας Παρέχουμε ?
 Φροντίζουμε για την μεταφορά σας αλλα και για τις Κρατήσεις των εισιτηρίων σας.
Κάνουμε κράτηση στις καλύτερες τιμές της αγοράς  στο αγαπημένο σας ξενοδοχείο , δωμάτιο, διαμέρισμα.
Οργανώσουμε με τον καλύτερο τρόπο τις διακοπές, Πακέτα διακοπών. Συνέδρια , Διασκέψεις,. Ομαδικές διακοπές με 25 χρόνια εμπειρία στο χώρο.
Αλλα και Συνεργασίες και την άριστη διαχείριση των ιδιοκτητων κτιρίων μας είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας  Υπιρεσιες  στο μπάτζετ που εσείς επιθυμείτε !!.
Γενικές πληροφορίες για τις Σπέτσες
Ο καιρός είναι ήπιος στο μεγαλύτερο μέρος του χρόνου αλλά μπορεί να γίνει αρκετά ζεστός τους καλοκαιρινούς μήνες.
Μόλις 2 ώρες μακριά από την Αθήνα με το δελφίνι ή 3 ώρες με το αυτοκίνητο, οι Σπέτσες είναι ο ιδανικός προορισμός για μια απόδραση το σαββατοκύριακο αλλά και για παρατεταμένες διακοπές.
Δελφίνια και καταμαράν  αναχωρούν από τον Πειραιά σχεδόν κάθε ώρα το καλοκαίρι. 
Οδικώς, σε λιγότερο από 3 ώρες, κάνοντας μια ευχάριστη διαδρομή , μπορείτε να φτάσετε στην Κόστα. Από εκεί με θαλάσσιο ταξί περνάτε στις Σπέτσες σε 10 λεπτά.
Βρισκόμαστε εδώ για να οργανώσουμε με τον καλύτερο τρόπο τις διακοπές, το συνέδριο , το γάμο ή οποιοδήποτε ειδικό γεγονός.